Huisregels

Huisregels


Geachte klant, graag wil ik dat het bezoek van u en uw honden aan de trimsalon voor een ieder zo aangenaam mogelijk  verloopt. Hierbij verzoek ik u om even de huisregels te lezen:


1: Zorg er alstublieft voor dat uw hond is uitgelaten voor de trimbeurt. Heeft uw hond een ongelukje gehad? Ruim dit dan op of meld het even aan mij graag.

2: Breng alstublieft uw hond aangelijnd en op het afgesproken tijdstip en laat de riem achter in de trimsalon.

3: Meld alstublieft voor het begin van de trimbeurt of uw hond een medische aandoening heeft dan   kan ik daar rekening mee houden.

4: Vlooien zijn niet gewenst, er worden €15,- meer kosten in rekening gebracht voor extra arbeid en materiaal.

5: Baas of bazin kunnen tijdens de behandeling helaas niet aanwezig zijn. Bij oude of zieke honden maken wij in overleg een uitzondering.

6: Hier wordt bij voorkeur gewerkt op afspraak.

7: Zet uw auto alstublieft op de daarvoor bestemde vakken of op onze inrit. Zo houden we het in de buurt ook leuk.

8: Prijzen zijn gebaseerd op normaal onderhouden vachten die met enige regelmaat in de trimsalon komen.

9: Tijdens het trimmen wordt er in overleg foto’s gemaakt en deze worden op een later moment naar u toe verzonden. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

10: Bij annulering minder dan 24 uur vooraf reken ik 100% van de geldende prijs en bij annulering minder dan 48 uur vooraf 50%. Zie ook onze algemene voorwaarden.

11: Verzetten of verschuiven? Dat kan, alleen telefonisch. (dus niet appen). Zo houdt u het voor iedereen werkbaar en plan baar.

12: Kom alstublieft niet eerder of later dan de afgesproken tijd om uw hond weer op te halen. In overleg kan hiervoor een uitzondering worden gemaakt. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen wanneer de hond klaar is geruime tijd vooraf.

13: Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels. Deze kunt u ten alle tijden inzien, en zo nodig lichten wij deze persoonlijk toe.

Bedankt voor de medewerking en graag tot ziens.


Nathalie Damen,

Trimsalon D-DOGS.

>